SON HAFTA BAKANLIĞIMIZIN ÖNERİLERİ DOĞRULTUSUNDA;

* Beşinci sınıflarımızla sinema etkinliği

* Sekizinci sınıflarımızla bilgi yarışması

* Tüm sınıflarımıza akıl oyunları etkinliği

* Tüm sınıflarımıza konser etkinliği

Gerçekleştirdik.

Gayrelerinden dolayı öğretmen ve öğrencilerimimize teşekkür ederiz.

Ock

Mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili Etkinliklerimizde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

İkinci Bölge Genç Sedâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması okulumuzda gerçekleşti.

Yoğun gayret gösteren öğretmen ve öğrencilerimize, bizlere desteklerini esirgemeyen velilerimize çok teşekkür ederiz.

Ara

Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin destekleri ile Aziz Şehitlerimizin Ruhları için Yasin-i Şerifler ve vatanımızın milletimizin bekâsı için Fetih Süreleri okundu.

Ayrıca bu hafta Değerler Eğitimi Panomuzda Aziz Şehitlerimiz yâd edildi.

Ara

Genç Billaller Ezan Okuma Yarışmasında dördüncü olan öğrencimiz Muhammed Yaman CABBEN ve öğrencimizi yarışmaya hazırlayan Ayhan Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okuluımuz öğretmen ve öğrencilerini ilk yardım konuısunda bilgilendiren Seda MERT'e çok teşekkür ederiz.

Ara

Okul Müdürümüz Fahmettin AYDIN emekliliği sebebiyle okulumuzdan ayrılırken bir veda yazısı yazmıştır. Kendisine tüm emekleri ve çalışmalarından dolayı tekrar teşekkür ediyoruz.

Ara

Emekliliğe ayrılan Okul Müdürümüz Fahmettin AYDIN için okulumuz idare, öğretmen ve personelin katkılarıyla 6.12.2023 Çarşamba günü saat:15.o00’de öğretmenler odasında veda yemeği düzenlendi.

Ara

5.12.2023 Salı günü saat 10.00’da, yedinci sınıf kız öğrencilerimiz ve deneme sınavında derece yapan öğrencilerimiz, bu yıl 19’uncusu düzenlenen Ankara Kitap Fuarı’na geziye katıldılar. 7/E Sınıfı ise 08.12.2023 Cuma günü Zeynep Kübra ARSLAN öğretmenimiz rehberliğinde kitap fuarını ziyaret ettik.

Ara

Öğretmenimiz Sahibe ŞIRA öncülüğünde öğretmenlerimiz eşliğinde, öğrencilerimiz 04.12.2023 Pazartesi günü “Aybüke: Öğretmen Oldum Ben” filmini izlemek için sinemaya gittiler.

Ara

Tarihteki en büyük eğitim etkinliklerinden biri olan uluslararası “Hour of Code” etkinliğine katıldık. Bilgisayar bilimine giriş niteliğinde olan bu etkinliğin bu seneki konusu yapay zekâ idi. Biz de öğrencilerimizle bir saatlik kod eğitimi olan “A.I. ile Okyanus” etkinliğini yaptık.

Ara

Okulumuzun yıllardır sürdürdüğü gelenekselleşen “Sabah Namazı Buluşmaları” bu yıl da tüm heyecanıyla devam etmektedir. Öğrencilerimize namaz alışkanlığı kazandırmak, birlikte namaz kılmak için düzenlenen Yakacık Camiinde gerçekleşen sabah namazı buluşmalarımıza tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimiz davetlidir. Namaz sonrası çorba ikramımız bulunmaktadır.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. Yıldönümünde, okulumuzda düzenlenen törenlerle, saygı, sevgi ve özlemle andık.

Kas

Okulumuz İngilizce öğretmenlerimizden Nurdan Gürler ve takım arkadaşları, Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında 81 ilimizde düzenlenen Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi Müsabakalarında, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımı adına yarışmışlar ve Türkiye 1.si olmuşlardır.