ANKARA / KEÇİÖREN - Keçiören Şehit Bülent Aydın İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Sistemi mart ayı faaliyetleri öğrenci mesleki gelişim alanı etkinliği kapsamında, 17.03.2023 Cuma günü okulumuzun mescidinde Keçiören Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı İbrahim Halil ONUR öğrencilerimizle bir araya geldi.

Mrt

"Tartışarak Anlaşıyoruz" sloganı ile okulumuz 8. sınıf öğrencileri arasında Münazara Etkinlikleri düzenledik. Sınıflarını temsilen seçilen 4 asil 1 yedek münazırdan oluşan gruplar kura ile belirlenen konularda birbirlerine karşı yarıştı.

Mrt

Kardeş okul edindiğimiz Antakya Narlıca İmam Hatip Ortaokulu depremzede öğrencileri yararına 15.03.2023 Çarşamba günü okul bahçemizde kermes düzenlenmiştir.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün 'okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, edebî, bilimsel, sanatsal, sosyal, meslekî gelişimine katkı sağlayan, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendiren ve her zeminde geliştirmeye çabalayan bireyler yetiştirmek' amacıyla düzenlediği "Oku-yorum" projesinin uygulama okullarından biri de okulumuz olmuştur.

Şbt

8.sınıf öğrencilerimizin LGS çalışmalarını değerlendirmek için deneme sınavları yaparak dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Deneme sınavı sonuç karnelerini öğrencilerimizle paylaşıyor ayrıca velilerimize de iletişim kanalları yoluyla sonuçlar hakkında bilgi veriyoruz. Öğretmenlerimizle de deneme sonuçları ile ilgili belli aralıklarla toplantılar gerçekleştiriyoruz. Yaz ve kış kampları düzenleyerek öğrencilerimizi sınava hazırlanmaya motive ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda Şubat- Mart KTS faaliyetleri eğitim yöneticileri alanında Okulda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri faaliyeti idare ve öğretmenlerimiz ile konferans salonunda istişare edildi. İdarecilerimiz ve öğretmenlerimiz tespit ettiği sorunları dile getirdi ve çözüm önerileri tartışıldı.

Şbt

Okulumuzda yapılan sınıflar arası turnuvada her sınıf kademesi kendi içinde takımlar oluşturarak kıyasıya yarıştılar.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün Kalite Takip Sistemi kapsamında haftanın ayet ve hadisi konulu çalışmalar yapıldı.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Mesleki Uygulama Esasları çerçevesinde vaizelik uygulaması olarak 'Cuma Buluşmaları' düzenledik.

Ock

Okulumuzun ocak ayı faaliyetlerini içeren dergimiz yayındadır.

Ock

Okulumuz LGS Kış Kampında öğrencilerimizi sınava hazırlamaya ve motivasyonlarını artımaya yönelik çok çeşitli etkinlikler yapılmaktadır.

Ock

Neyzen Kenan AYDINLI,  18 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 13.15'te konferans salonumuzda okulumuz veli, öğretmen ve öğrencilerimize yönelik muhteşem bir müzik ziyafeti vermiştir.

Ekm

Okulumuzda 10-14 Ekim 2022 tarihleri arasında "Satranç Turnuvası" düzenlenmiş olup turnuvaya 38 öğrenci katılmıştır. Eleme usulüne göre yapılan maçlar sonucunda dereceye giren öğrenciler belirlendi. Öğrencilere ödülleri "Akıl Oyunları Kulübü" çalışmalarını yürüten Hülya GENÇ YAZAR öğretmenimiz tarafından takdim edildi.

Ekm

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri bu yıl 3-9 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Haz

Psikolog Elif BAĞCİVAN, ergenlik dönemi gelişim özellikleri ve bu dönemde yaşanan davranış bozukluklarıyla ilgili, 31 Mayıs 2022 Salı günü Saat:13.00'te, okulumuz konferans salonunda öğretmen ve velilerimize seminer verdi.

Okulumuz öğretmenlerine  ve yöneticilerine  yönelik yapılan çalışmada ergenlik dönemine ait özellikler, kazanılması gereken gelişim görevleri ve bu dönemde yaşanan sorunlar hakkında bilgilendirme yapıldı.