Okul Müdürümüz Fahmettin AYDIN'IN Veda Yazısı

Okul Müdürümüz Fahmettin AYDIN emekliliği sebebiyle okulumuzdan ayrılırken bir veda yazısı yazmıştır. Kendisine tüm emekleri ve çalışmalarından dolayı tekrar teşekkür ediyoruz.

"1986 yılından beri öğretmenlik yapmaktan onur duyduğum görevimden Keçiören Şehit Bülent Aydın İmam Hatip Ortaokulu'ndan emekliye ayrılmanın tarifsiz duyguları içerisinde yazmaya çalıştığım bu satırlarla sizlere veda ediyorum. Birlikte güzel anıların biriktirildiği ve çok güzel günlerin geçirildiği ortamlardan ayrılmak elbette zor olacaktır. Burası benim son okulumdu ve sizler son öğrencilerimdiniz, değerli hocalarınız da son öğretmen arkadaşlarımdır. Demek istiyorum ki, yılların özü, sonu hiç unutulmayacak olanı anılarda kalanlardır. Sevgili Öğrencilerim, bir okulu diğer okullardan farklı kılan okul kültürüdür. Sizler de bu okuldan mezun olacaksınız. Sizler edindiğiniz okul kültür aidiyetinize sahip çıktıkça, değeriniz daha da artacaktır. Ne yaptıysak okulun kalitesini artırmak için yaptık. Okula sahip çıktık. Sizler de okulunuza sahip çıkınız. Hepinizin mutlaka bir ülküsü, bir hedefi, bir gayesi olmalıdır. İdeali ve hedefi olmayan insanlar dümensiz gemi gibidir. Hayatımıza anlam katacak uğraşlarımız olmalıdır. Değerli Öğretmen Arkadaşlarım; Başarılarınız, mutluluğunuz için yüreğimin tüm cömertliğiyle Allah'tan sizler için duada ve dileklerde bulunacağım. Bu konuşmamın bir veda konuşması olduğunu söylemeye ve sizlere "artık yollarımız ayrılıyor" demeye dilim varmıyor. Sizlerle yollarımız hiçbir zaman ayrılmayacak. Çünkü geride bıraktığımız izlerle, eserlerle ve tatlı anılarla bir hoş seda kalacak. Hoşça kalın….."

Yayın: 08.12.2023 - Güncelleme: 30.12.2023 17:28 - Görüntülenme: 261