Mrt

19-21 Ocak 2018 tarihleri  arasında İsmet Iraz Taekwondo Salonu´nda yapılan Ankara Wushu Şampiyonası´nı büyük bir başarıyla tamamladık.

Mrt

Çocuklarda vakıf bilincinin geliştirilmesi amacıyla Vakıflar Genel Müdürlüğünce hayata geçirilen müzikli çocuk tiyatrosu, öğrencilerimizle buluştu. Masalcı Vakıf Dede, her bir masalda bir vakfı anlatarak, geçmişteki vakıfların neler yaptığını masal tadıyla çocuklara sunuyor.

Şbt

Keçiören Şehit Bülent Aydın İmam Hatip Ortaokulu olarak Okulumuzda mevcut  bulunan spor salonu,masa tenisi ve basketbol için oluşturulmuş alan,dış mekanda halı saha , yapay çim okul bahçesi ve zemin oyunları alanları ders dışı zamanlarda da öğrencilerimizin kullanımına açıktır.

Şbt

Şehit Bülent Aydın İmam Hatip Ortaokulu olarak mukaddes şehirlerimizin bizler için ne kadar önemli olduğunu anlatmak ve bu değerlerin korunmasının hepimizin görevi olduğunu hatırlatmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledik. Bu kapsamda öğrencilerimize ve öğretmenlerimize "Elden Ele Derneği" konuyla ilgili seminer vermiştir. Ayrıca Merve öğretmenimiz pano düzenlemiştir.

Ock

Öğrencilerimizin eğitim-öğretim süreci içindeki öğrenme becerileri Rehber öğretmenimiz Emel öğretmen rehberliğinde öğretmenlerimizin etkinlikleriyle yakından takip edilmektedir. Resim atölyesinde öğrencilerimiz Görsel Sanatlar öğretmenimiz Döndü öğretmen liderliğinde oldukça çeşitli çalışmalara imza atmaktadır. Bunlardan bazıları grafiti, ritm, rölyef, su kabağı abajuru çalışmalarıdır.

Ock

Öğrencilerimize aktif öğrenme ortamı sağlamak amacıyla okuma salonu, müzik, resim ve teknoloji-tasarım atölyesi oluşturulmuştur. Kütüphanemiz Türkçe öğretmenlerimizin yönetiminde aktif olarak kullanılmaktadır. Müzik atölyemiz de müzik öğretmenimiz Olcay öğretmen tarafından kullanıma açılmıştır.

Ara

Ankara İmam Hatip Ortaokulları Kuran-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması´nda okulumuz 6/A sınıfı öğrencisi Rabia İLHAN il üçüncüsü olmuştur.